Cappucino, solsken och påskliljor - 12 februari

Äntligen påväg!

Våren är här. Det är inte bara sådär att man kan känna den i vinden och ana den i ljuset längre. Den är faktiskt här. Mornarna är fortfarande täckta av frost men framåt middagstiden när solen har gjort sitt lyser gräset grönt och i skogen tittar knoppar upp. Igår var jag ute och promenerade runt i flera timmar med Liva och plockade påskliljor.
Så nu sitter jag här i solskenet och njuter. En kopp capuccino med chokladpulver på. Ett par stora raggsockor och en inspärrad hund. (Det var just inte så mycket ro innan jag spärrade in henne eftersom hon stod och skällde konstant i ca fem minuter på något okänt i förrådet.)
Det finns inte så mycket mer att säga. Tout va bien. C'est trop bien...

image3






Galet!

Jag har haft en helt kalasbra, sjukt rolig helg!
Nu ska jag gå och lägga mig, men imorgon kommer det eventuellt smaskiga detaljer av något slag. Haha.


Off I go

Om en liten liten stund ska jag in till stationen i Chantilly. Hur det kommer gå till är ännu oklart, men jag litar på att det kommer att lösa sig. Nätterna är lite kyliga men jag kan se att våren är påväg. Allt vilar i ett helt annat ljus och det bådar gott för framtidens nattliv minsann.
Igår skulle vi ha sett ett rockband på "guldpilen" men vi kom dit försent. Jag och Sarah träffade en fransman och en skotte som kom from ryssland/mongoliet(?) i tunnelbanan. Skotten kunde ett ord på svenska. Det var inte tack och det var inte hej. Det var kastrull. Jag showade off med mina "det är bomull till hundra procent"-kunskaper i spanska som alltid vid konversationer om språkliga färdigheter och senare på kvällen dansade jag och maja med varsin italienare som pratade franska. Iaf den jag pratade med, franska med en vääldigt stark italiensk accent. Charmigt. Väldigt likt mexikanaren i la science des reves. Se den filmen, den är bra. Efter ett mycket kort besök hos rockbandet från NY bestämde vi oss för att kalla det för en helkväll och bege oss till Majas uppgraderade, faktiskt ganska stora rum för att sova. En mångkulturell afton som vanligt med andra ord ;)

Ikväll får vi se var kvällen för oss, om jag nu lyckas ta mig till stationen i Chantilly dvs. ..

RSS 2.0