Jag vill ... inte bara läsa om det jag vill känna det i kroppen...

... Tänkte jag när jag hörde att Timbuktu skulle spela i Lund, tillsammans med Damn! och med Tingsek som publikvärmare. Och som det kändes...

Right this way -  if you wanna make love to me everyday
...
Jag hade nog kunnat gå precis vart som helst i den stund när Tingsek började spela. Inne på Mejeriet var det kokhett, men den rösten lyckades ändå ge mig gåshud över hela kroppen. Sladdar glappade, tejp och provisoriska mickar fick lösa det, Magnus var förkyld men inte blev det sämre för det. Gamla godingar kryddades bara med energi upp över öronen, glädje, känsla och inlevelse. Jag blev varm och lycklig. Nöjd, från insidan ända ut i fingerspetsarna. Sen var det slut. För stunden.

Jag tänker inte låtsas som att jag hade någon koll på Damn!. Det hade jag inte. (Även om jag såhär i efterhand inser att jag har mycket att lyssna igen!) Men när ridån går upp och jag ser ett 7(?)- mannaband på scenen iförda blåa sparkdräkter (overaller om man så vill) individuellt smyckade med silverglitter får jag goda förhoppningar om kvällen. Sedan springer den lilla mannen med den stora förmågan ut på scenen och vad kan man säga om inte att publiken jublade. Till en början är det mycket nytt. Visst är det alltid roligt när man kan låtarna, men återigen kirrar energin, inlevelsen och glädjen biffen. Jag blir sådär nördigt glad som man (läs jag om du så vill) kan bli när man ser hur riktigt bra vänner har kul tillsammans. På scenen är det hela spelningen lång fest och konsert på samma gång och alla i publiken fick njuta av hur det låter när Timbuktu, Damn och Tingsek leker.

Det var inte lätt att somna igår ... Jag vill(e) bara dansa

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/live/article3768487.ab

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag ler fortfarande och om jag är riktigt tyst (följdfråga; kan jag vara riktigt tyst?) så kan jag fortfarande höra Tingsek sjunga. Och personligen föredrar även jag ordet "sparkdräkt". Vad sägs om Kristianstad den 26 november? Fast ett klart minus är att Tingsek is not there.

2008-11-15 @ 11:26:18
Postat av: Sheida

Ren lycka. D va vad man kände under hela konserten. Ren o skär lycka. Och träningsvärk i mungiporna efteråt... men d va d värt =P!

2008-11-15 @ 15:42:06
Postat av: Maja

Right this way - if you wanna make love to me everyday... kom till mig magnus tingsek!

2008-11-16 @ 13:08:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0